Conform legilor in vigoare, renuntarea la produsele cumparate se poate face fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii (reglementeaza informatiile ce trebuie oferite consumatorilor in stadiul precontractual) si Legea nr 365/2002 privind comertul electronic republicata in temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

Clientii Brick Centrum pot returna in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate din magazinul online www.brickcentrum.ro.

Returnarea banilor in cazul unui retur se va face in aproximativ 5 zile lucratoare, direct in contul dumneavoastra bancar. In momentul in care solicitati un retur sunteti obligati sa oferiti datele dumneavoastra bancare pentru a se putea efectua transferul.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a refuza primirea acestuia.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Brick Centrum. Din orice alt motiv, cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client.