Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.

Bine ați venit la BRICK CENTRUM - spectaculoasa lume a cărămizii aparente!

Aici punem în CENTRU cărămida aparentă. Totul se învârte în jurul ei.

Produsul care a fost de la început lângă om și care nu l-a părăsit de-alungul secolelor. Cărămida a încălzit la propriu casele oamenilor, dar a încălzit și sufletul prin estetica sa caldă, unică și prietenoasă.

Aici vei găsi tot ce aveți nevoie în materie de cărămidă aparentă. 

Indiferent de complexitatea proiectului, produsele noastre vor pune ”cireașa pe tort” din punct de vedere estetic și tehnic. Vă oferim cea mai frumoasă cărămidă aparentă.

Dispunem de o gama variată de cărămidă aparentă. Diferite culori, nuanțe, structuri. Dimensiuni, etc. Pentru fațade sau pereți interiori BRICK CENTRUM se pune la dispoziția ta cu tot bagajul de produse, servicii și consultanță tehnică sau estetică. Rețeaua noastră de colaboratori ne ajută să putem oferi soluții pentru orice proiect. 

La BRICK CENTRUM vei găsi inspirație, sfaturi utile și precise, consultanță permanentă pe toată durata colaborării. 

Visul nostru este realizarea visului tău.

Pentru că suntem pasionați de cărămida aparentă, dincolo de business, prioritar pentru noi este realizarea unei lucrări de artă arhitecturală sau design care să transcendă istoria și imaginația. 

Ne-am bucura să luam parte la visul tău, să îți pășim alături și să te ghidăm în a modela decorul vieții tale.

Vrem să aducem și nou un aport la modelarea arhitecturii viitorului.

Fie că iți dorești fațada casei UNICA și FIABILĂ, sau pereții interior CALZI și cu Personalitate, îți dăm câteva motive pentru care să alegi cărămida Brick Centrum:

Diversitate – texturi & culori

Livrare – oriunde în țară

Consultanță – tehnică specializată și design

Rezistență – la intemperii

Durabilitate – în timp

Întreținere - ușoară

Pereți - sănătoși

BRICK CENTRUM

- Aparține SC DESIGN SOLUTIONS STUDIO SRL, din Cluj-Napoca, Str. Corneliu Coposu 9. 

- Firma noastră mai deține si brandul BRICKED-SAVED BRICKS OF TRANSILVANIA. Sub acest brand recuperam , restaurăm si reutilizăm cărămidă veche din demolări. Aici www.bricked.ro puteți descoperi munca noastră.

- Datorita experienței noastre și a prezenței noastre în această nișă, suntem solicitați să acoperim și alt tip de cărămidă aparentă, de aceea am încheiat contract cu mai mulți producători de cărămidă aparentă din Olanda și Austria. 

- Deținem un mic  showroom în Cluj-Napoca pe strada Corneliu Coposu nr 9, unde vei putea vedea cele mai multe din modele afișate. Aici putem sta la o discuție liniștită pentru a detalia proiectul visat. 

Recomandăm un telefon în prealabil pentru a programa un timp suficient dezvoltării tuturor detaliilor.