Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
 • Produs nou
  • VINTAGE
  • VINTAGE
  • VINTAGE
  • VINTAGE
  • VINTAGE

  VINTAGE

  Review-uri(0)
  • Livrare rapidă oriunde în țarăLivrare rapidă oriunde în țară
  • Garantăm calitatea produselor noastreGarantăm calitatea produselor noastre
  • Telefon / Whatsapp: 0748 45 45 44Telefon / Whatsapp: 0748 45 45 44

  Din mâna artizanilor noștri se naște cea mai frumoasă cărămidă aparentă recuperată din demolări cu aspect ”mai nou”. Prelucrată manual în secolul XXI dar inspirată din designul și tehnica secolelor trecute, gama VINTAGE se evidențiază printr-un aspect original, natural și exclusiv, oferind proiectelor industriale și rezidențiale personalitate. Gama variată de structuri și nuanțe, jocuri cromatice și efecte de culoare spectaculoase satisfac cele mai îndrăznețe concepte.

  Peretele placat cu cărămida aparentă VINTAGE conferă un aspect unitar ca structură, cu o suprafață plană fără deformări, având ca rezultat un aspect mai ”curat” și modern. Larga variație de nuanțe aduce un plus de armonie, produsul final excelând prin țesătura de nuanțe natural obținută. Cărămida aparentă VINTAGE este de fapt inima cărămizilor scoasă la lumină prin artizania colegilor noștri.

  Acest produs poate fi folosit pentru placări de fațade, garduri, socluri, terase, pereți interiori (bucătării, băi, living) sau pardoseli la interior și exterior.

  DETALII TEHNICE

  Dimensiuni (in funcție de stoc materie prima):

  +/- 290 x 65 x 13 mm, 42 bucăti/mp (cu rost recomandat de 15mm)

  +/-240 x 60 x 13 mm, 52 bucăti/mp (cu rost recomandat de 15mm)

  Culoare: nuanțe de cărămiziu, cu posibile urme de arsuri, urme de tencuiala.

  Număr bucăți pe mp: 42 bucăti (cu rost recomandat de 15mm)

  Greutate pe mp: +/- 20 kg

  Ambalaj: cutii de carton

  Elemente de colț disponibile.

  SFATURI UTILE

  Datorită faptului că în procesul de feliere se folosește apă, recomandăm ca odata primită cutia cu cărămidă, aceasta să fie desfăcută pentru a evita apariția mucegaiului. Recomandăm folosirea ei în cel mai scurt timp posibil sau păstrarea ei intr-un mediu uscat.

  Culorile și nuanțele pot varia în funcție de stocul de materie primă disponibil. Pentru a evita posibilele diferențe de aspect pe aceeași suprafață, recomandăm achiziționarea cantități necesare proiectului într-o singură tranșă. De asemenea recomandăm suplimentarea cantității cu un 5-10 % pentru eventualele ”pierderi”.

  Pentru montarea cărămizii aparente recomandăm folosirea de materiale de lipire, rostuire și impregnare, de cea mai bună calitate, pentru a evita infiltrațiile și apariția sărurilor. Vă punem la dispoziție adeziv de lipire, kit de rost, impregnant și soluție pentru curățire.

  VINTAGE

  Referințe specifice

  Nu există review-uri pentru moment.

  Scrie un review
  VINTAGE

  Te-ar putea interesa

  VINTAGE