Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
 • Produs nou
  • RUSTIC
  • RUSTIC
  • RUSTIC
  • RUSTIC
  • RUSTIC

  RUSTIC

  Review-uri(0)
  • Livrare rapidă oriunde în țarăLivrare rapidă oriunde în țară
  • Garantăm calitatea produselor noastreGarantăm calitatea produselor noastre
  • Telefon / Whatsapp: 0748 45 45 44Telefon / Whatsapp: 0748 45 45 44

  Este produsul nostru cel mai popular. Este obținut din cărămida originală recuperată din demolări. Fiecare cărămidă RUSTIC este unică, originalitatea ei fiind modelată de trecerea timpului.

  Peretele placat cu cărămida aparentă RUSTIC conferă un aspect original, imitând un perete vechi recondiționat. Imperfecțiunea feliilor de cărămidă datorată urmelor de mortar încă prezente pe ele, sau a colțurilor ciobite sau a arsurilor și a posibilelor variații de lățimi și grosimi, conferă peretelui unicitate, irepetabilitate și o valoare estetică de neînlocuit. Mixul de nuanțe și structuri este punctul forte al acestui produs.

  Acest produs se poate folosi pentru placare pereților interiori (bucătării, băi, livinguri, holuri) sau a fațadelor.

  DETALII TEHNICE

  Dimensiuni (in funcție de stoc materie prima):

  +/- 290 x 65 x 20 mm, 42 bucăti/mp (cu rost recomandat de 15mm)

  +/-240 x 60 x 20 mm, 52 bucăti/mp (cu rost recomandat de 15mm)

  Culoare: nuanțe de cărămiziu, cu posibile urme de arsuri, urme de tencuiala.

  Număr bucăți pe mp: 42/52 bucăti (cu rost recomandat de 15mm)

  Elemente de colț disponibile

  Greutate pe mp: +/- 30 kg

  Ambalaj: cutii de carton

  SFATURI UTILE

  Datorită faptului că în procesul de feliere se folosește apă, recomandăm ca odată primită cutia cu cărămidă, aceasta să fie desfăcută pentru a evita apariția mucegaiului. Recomandăm folosirea ei în cel mai scurt timp posibil sau păstrarea ei intr-un mediu uscat.

  Culorile, nuanțele și structurile pot varia în funcție de stocul de materie primă disponibil. Pentru a evita posibilele diferențe de aspect pe aceeași suprafață, recomandăm achiziționarea cantități necesare proiectului într-o singură tranșă. De asemenea recomandăm suplimentarea cantității cu un 5-10 % pentru eventualele ”pierderi”.

  Pentru montarea cărămizii aparente recomandăm folosirea de materiale de lipire, rostuire și impregnare, de cea mai bună calitate, pentru a evita infiltrațiile și apariția sărurilor. Vă punem la dispoziție adeziv de lipire, kit de rost, impregnant și soluție pentru curățire.

  RUSTIC

  Referințe specifice

  Nu există review-uri pentru moment.

  Scrie un review
  RUSTIC

  Te-ar putea interesa

  RUSTIC